Skip to main content

Mijn verhaal

jeroenHoi en welkom op mijn website, ik ben Jeroen en ik ben begonnen met deze website omdat ik zelf heel veel last van mijn onderrug heb gehad. Ik heb bijna altijd last van een zeurende pijn in mijn onderrug en heb inmiddels 3x spit gehad. En dat met mijn 36 jarige leeftijd.

Ik wil graag mensen helpen door mijn ervaring te delen. Mensen proberen te informeren over de mogelijkheden om lage rugpijn te voorkomen maar ook om je pijn te verzachten.

Inmiddels ben ik nu een jaar verder en heb ik nergens meer last van. En het belangrijkste wat ik gedaan heb is gezond eten en veel bewegen. En  mede met het boek Lage Rugpijn Herstel Methode. Echte een aanrader om te lezen.

Mijn verhaal.

Hoe kom je aan rugpijn en hoe kom je er van af. Dit is mijn verhaal. Ik heb altijd al een zeurende pijn gehad in mijn onderrug. Dit begon ongeveer al toen ik 16 jaar was. De zeurende pijn verdween ook weer en bleef maanden weg. Maar het komt altijd terug. Hiervoor ben ik niet naar de dokter gegaan ik was en ben eigenlijk een beetje eigenwijs en ga bijna nooit naar de dokter. Maar soms moet je echt. Ik was 30 jaar en kreeg mijn eerste en echt zware spit. Voordat ik spit kreeg had ik deze zeurende pijn. Ik was pas vader geworden en wilde mijn dochter Lana uit de box pakken. Het moment dat ik haar wilde optillen was het net of iemand een mes in mijn rug stak en zakte gelijk door de knieën. Natuurlijk meteen de huis artsen post gebeld en die kwam snel te plaatsten want ik kon echt niet meer lopen. De dokter constateerde dat het spit was en heb pijnstiller gekregen.

“Oh ja als je afvraagt hoe het met mijn dochter ging, ze kwam nog geen millimeter van haar matrasje, dus met Lana ging het prima.”

De eerste nacht met spit.

De eerste nacht met spit was een drama, ik kon niet slapen en ik kon niet bewegen. Het enige wat ik die nacht heb gedaan is onder een hete douche gestaan. Nacht 2 was eigenlijk hetzelfde.

De dokter adviseerde ook om zo veel mogelijk te lopen, de eerste dag ging dat niet en de 2 dag iets wat beter. Na ongeveer 15 dagen had ik nergens meer last van en kon ik weer gaan werken.

Dit was mijn eerste aanvaring met spit, niet zo leuk en zeker niet aan te raden 😉

5 jaar later had ik nog steeds last van mijn rug en heb inmiddels weer 2 keer spit gehad. Wel wat lichter dan de eerste maar ook geen aanrader.

Ik moest hier wat aan doen, ik ben vorig jaar begonnen met Fusio en was hier erg tevreden mee, maar na een tijd kwam die zeurende onderrug weer terug. Er moest een andere oplossing zijn. Ja bewegen en gezond eten hielp ook enorm maar ik wilden mijn rug verstevigen en het liefst nooit meer last hebben van mijn onderrug.

De oplossing.

Middels vele zoeken in Google kwam ik terecht op lagerugpijnfusio.nl ik heb alles gedaan wat op deze website stond en ik heb nog steeds geen last van mijn onderrug.

Het boek Lage rugpijn herstel Methode heeft me ontzettend geholpen en zal vele mensen helpen.

Download NU het ebook Lage Rugpijn Herstel Methode ->>